Autor: 021.rs; Foto: Uživo sa novosadskih ulica

Novi Sad
14.09.2016.
11:31 > 11:57
Tri osobe povređene su u većem sudaru koji se oko 10 časova dogodio na Bulevaru patrijarha Pavla, u kojem su učestvovala tri automobila.
  • ntn

    14.09.2016 14:49
    Srpsko "razmišljanje"
    A zašto bih JA uključivao žmigavac(pokazivač pravca,ntn), kad JA znam gde idem, a šta se druge vozače to tiče!
  • sofer

    14.09.2016 14:35
    Bio sam u dosta zemalja i mogu reci da ovakve horror vozace kao sto ih ima ovaj grad zaista nema niko .
  • Dodaj gas

    14.09.2016 13:57
    Da, ali treba prvi proći. Onda si pravi muškarac. Dodaš gas, pokažeš silu i prvi prođeš.
    To je razlog za veliki broj udesa u Srbiji. Sujeta. Ne dozvoliti nekom da prođe pre tebe.
    Kako se na istim ovakvim raskrsnicama po Nemačkoj, Švedskoj, Grčkoj i Španiji ne sudaraju u ovolikom broju i na ovakav način?
  • grbavi

    14.09.2016 12:49
    rekao bih da se prvo vozilo zaustavilo na trepćuće zeleno iako su možda mogla sva tri vozila da prođu kroz raskrsnicu
  • ...

    14.09.2016 12:04
    ....
    Bulevar je postao crna tacka grada. Neverovatan broj udesa. Prepravljajte. Na raskrsnici kod Ilirske kruzni tok. Semafore NE GASITE tokom noci.

    Pesake skoro NIKO ne propusta. Predlazem stub ispred svakog pesackog prelaza sa osvetljenim znakom pesackog prelaza. Mozda pomogne. Takodje i senzor za prikazivanje brzine vozila pri priblizavanju . Nije skup a znaci mnogo. Kriticni su delovi pre krivine koja vodi na Futoski put u oba pravca, tu se razvija velika brzina nepotrebno . Jedan deo mene i dalje smatra da ove komentare ponekad i poneko iz gradskih vlasti procita.....narocito ako su iole konstruktivni...

    ...

    Sinoc izlazim iz Ilariona Ruvarca u Bulevar...kisa rominja. Na pesackom ostrvu dve zene, jedna gura kolica. Vozac u levoj traci koji ide u pravcu GSP nije ni usporio a kamoli zaustavio vozilo !!!

    NS tablice.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna